Zakaj BioKarite?


Kozmetika Biokarite je plod raziskovanj priznanih francoskih laboratorijev Yves Ponroy. Izjemna je v tem, da vsebuje več kot 95% vseh sestavin naravnega izvora, najmanj 30% vseh sestavin pa je pridobljenih iz ekološkega kmetijstva. Noben proizvod ne vsebuje parabenov, kozmetika pa se lahko pohvali z evropskimi certifikati za odličnost in ekološko pridelavo Ecocert, ECOCERT Greenlife in CosmeBIO.

Negovalni Biokarite izdelki vsebujejo le prvovrstne sestavine. Vsi proizvodi so narejeni iz bio karitejevega masla, za njihov izjemen negovalni učinek pa so zaslužne tudi druge naravne sestavine kot so arganovo olje, aloe vera, ognjič, olivno olje, hibiskus, sivka, izvlečki vrtnic in praproti.


Besede so tu odveč,
raje se prepričajte na lastni koži!


YVES PONROY

Yves Ponroy, biolog, nutricionist in doktor znanosti, je leta 1975 v Franciji ustanovil Inštitut Bioloških raziskav. Tam je vodil osnovne raziskave, usmerjene k bolj humanističnem in fiziološkem pristopu k zdravju. Leta 1978 je nastalo podjetje Yves Ponroy Laboratoriji. Danes je Yves Ponroy izredno priznan laboratorij v Franciji, ki si prizadeva proizvajati produkte z dobro proizvodno prakso kvalitetnih zdravil in negovalne kozmetike, s poudarkom na skrbi za okolje.

MEDNARODNO PRIZNANA KAKOVOST

Mednarodno potrjena
kakovost linije BioKarite!
Certifikat je uvedla Evropska unija z namenom, da so porabniki lahko prepričani, da so kupili natanko to, kar so tudi plačali. Mehanizma, ki to omogočata, sta ekološki znak in sistem označevanja
za ekološka živila.

Sistem je narejen tako, da daje popolno zagotovilo, da so izdelki (kozmetične ali prehrambne narave), pridelani povsem v skladu z uredbo EU o ekološkem kmetijstvu ali v primeru uvoženih dobrin z
enakovrednim ali strožjim naborom predpisov.
 


Danes se na trgu pojavlja vse več kozmetike, za katero trdijo, da je organskega in biološkega izvora vendar temu ni tako. S tem razlogom so ustanovili Cosmebio – vodilno združenje ekološke in organske kozmetike. Skupaj povezuje vse tiste, ki proizvajajo kozmetiko v skladu z biološkimi in ekološkimi določili.
 


Ecocert je inšpekcijski in certifikacijski organ, ki je bil ustanovljen leta 1991 v Franciji. Njihov namen je podeliti ta priznan in izredno prestižen certifikat »Ecocert« le tistim tistim agronomom, ki se ukvarjajo predvsem z okolju prijaznim kmetijstvom ter izdelkom, ki vsebujejo le sestavine z omenjenim certifikatom. 
 


Kozmetika BioKarite je odlična. Pogosto jo priporočam strankam, ker ima blagodejne učinke na kožo!
spec. Dunja Vovk

ZAKAJ liniji BioKarite ZAUPAJO
STROKOVNJAKI?


Karitejevo maslo je narejeno iz plodov drevesa karite, ki ga najdemo predvsem v afriških državah in je glavna sestavina vseh Biokarite izdelkov. Ker vsebuje visoke koncentracije nenasičenih in nasičenih maščobnih kislin ter vitamine A, D, E in F, je karitejevo maslo izredno hranilno in blagodejno za našo kožo. 
 
  • je narejena na osnovi BIO karitejevega masla
  • je do 100% vseh sestavin naravnega izvora
  • do 99% sestavin prihaja iz ekološkega kmetijstva
  • izdelki ne vsebujejo parabena


Frankopanska ulica 2
1000 Ljubljana

www.kozmetika-dunja.com