Nega obraza /

Dnevna krema

količina: 30 ml
Krema je primerna za vse tiste, ki si želijo naravne kreme, ki koži nudi potrebne sestavine za obnovo in elastičnost.

18,90 €

Količina:
 
 

Kaj je?

Dnevna krema vsebuje naravne sestavine, ki kožo na obrazu ščitijo pred zunanjimi vplivi, jo nahranijo z vitamini in minerali ter obnavljajo. Glavne sestavine, karitejevo maslo, visoka vsebnost arganovega olja in aloe vera lahko družno poskrbijo za obnovitev kože in njenega leska.

Karitejevo maslo vsebuje A, D, E in F vitamine ter večje število maščobnih kislin, zato spodbuja delovanje celic, v koži zadržuje vlago in jo pomirja. Arganovo olje pomaga zadržati vlago v koži, saj vsebuje maščobne kisline in vitamin E, ki pripomorejo k obnovi in celjenju kože, ter velja za eno izmed najbolj učinkovitih sredstev za odpravljanje gub ter bolj napeto kožo. Aloe vera vsebuje vitamine C, kalcij, magnezij, cink, aminokisline, baker, folno kislino ter vitamine B1, B2, B3 in B6 in zato ščiti celice pred oksidativnim stresom in zavira staranje kože.

Kako deluje?

Dnevna krema vsebuje naravne sestavine, ki kožo na obrazu ščitijo pred zunanjimi vplivi, jo nahranijo z vitamini in minerali ter obnavljajo. Glavne sestavine, karitejevo maslo, visoka vsebnost arganovega olja in aloe vera lahko družno poskrbijo za obnovitev kože in njenega leska.

O kakovosti izdelka priča tudi 1. mesto, ki ga je dosegel izdelek v kategoriji izdelkov, ki delujejo proti staranju in gubam v moški kozmetični industriji. Dosežek je bil objavljen v reviji Capital.

Za koga?

Uporaba dnevne kreme proti staranju je namenjena vsem, ki si želite naravne kozmetike iz biološko pridelanih sestavin. Krema je primerna za vse, ki želijo negovati svojo kožo in jo ohranjati vitalno in elastično ter ob dolgotrajni uporabi tudi omiliti proces staranja.

Sestavine

Glavne sestavine kreme so aloe vera, karitejevo maslo in arganovo olje, sicer pa sestavine kreme zajemajo še: vodo, sok aloe vere, izopropil palmitat, kaprilne / kaprinske trigliceride, glicerin, poligliceril-3 metilglukozni distearat, gliceril stearat citrat, repična semena, izvleček riža v prahu, benzil alkohol , arome, natrijev benzoat, ksantan gumi, stearil alkohol, dekstrin, izvleček hibiskusa, izvleček praproti, fitinske kisline, natrijev hidroksid, izvleček sončničnih semen, titanov dioksid, tokoferol, gliceril kaprilat, cimetovo kislino, levulinsko kislino, natrijev levulinat. 

ALI STE VEDELI…
… da je kombinirana uporaba tako dnevne kot tudi nočne kreme za obraz izrednega pomena, namreč dnevna krema je bolj bogata in vsebuje več filtrov, ki kožo ščitijo pred zunanjimi vplivi. Med tem, ko nočna krema sama po sebi ni tako bogata, zato pa vsebuje več aktivnih sestavin, ki jih koža pri nočnem počitku bolje in hitreje absorbira in s tem se učinek kreme poveča


  • Uporaba
  • Shranjevanje
Kremo na očiščen obraz nanesite vsako jutro.
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru in izven dosega otrok.
 

Glavne sestavine