Nega obraza /

Krema za nego predela oči

količina: 15 ml
Krema je namenjena vsem, ki se želite znebiti temnih kolobarjev okoli oči

9,90 €

Količina:
 
 

Kaj je?

Krema je namenjena negi občutljive kože okoli oči, ki je tanjša in bolj občutljiva, zato potrebuje dodatno vlago in nego. Glavne tri sestavine, ki prav to zagotavljajo pa so karitejevo maslo, arganovo olje in aloe vera.

Karitejevo maslo vsebuje A, D, E in F vitamine ter večje število maščobnih kislin, zato spodbuja delovanje celic, v koži zadržuje vlago in jo pomirja. Arganovo olje je zelo bogat z vitaminom E in je zato odličen antioksidant, vsebuje tudi velik delež esencialnih maščobnih kislin in zato se ga priporoča za regeneracijo kože, las in nohtov. Aloe vera vsebuje vitamine C, kalcij, magnezij, cink, aminokisline, baker, folno kislino ter vitamine B1, B2, B3 in B6 in zato ščiti celice pred oksidativnim stresom in zavira staranje kože.

Kako deluje?

Krema nudi občutljivi koži okoli oči globinsko vlažnost in zagotavlja hidratacijo zgornjih plasti povrhnjice. Zaradi svojih izjemnih sestavin lahko zmanjšuje temne kolobarje okoli oči, ki dajejo videz zabuhlosti, utrujenosti in neprespanosti ter je primerna tudi za zmanjševanje očesnih gubic in majhnih vrečic, ki se rade pojavijo s starostjo.

Za koga?

Krema je primerna za nego odrasle kože, torej za ženske in moške po 30. letu starosti, ki želijo preprečiti prehitro staranje kože in ji nuditi vlago, ki jo potrebuje.

Sestavine

Karitejevo maslo, aloe vera in arganovo olje so ključne sestavine kreme, ki poskrbijo za obnovitev in vlaženje občutljive kože okoli predela oči. Poleg treh glavnih sestavin krema vsebuje še: izopropil palmitat, kaprilni/kaprinski trigliceridi, glicerin, poligliceril-3 metilglukozni distearat, gliceril stearat citrat, cetil babasuat, olje leske, repično olje, riž v prahu, , benzil alkohol, stearilalkohol, arome, ksantan gumi, izvleček praproti, fitinske kisline, hidrogenirano rastlinsko olje, natrijev hidroksid, tokoferol, sončnično olje, izvleček semen ajde, gliceril kaprilat, cimetova kislina, levulinska kislina, natrijev levulinat.


  • Uporaba
  • Shranjevanje
Kremo nanesite na predhodno očiščen obraz, na predel okoli oči vsak zvečer in počakajte, da se vpije v kožo.
Izdelek shranjujte v suhem prostoru in sobni temperaturi.
 

Glavne sestavine