Nega telesa /

Krema za poenotenje tena

količina: 50 ml
Krema za vse, ki si želite poenotiti ten na predelu obraza, rok in vratu.

24,00 €

Količina:
 
 

Kaj je?

Krema je namenjena negi neenotne barve tena na predelu rok, obraza in vratu, kar je mnogokrat posledica dednosti ali tankosti kože na omenjenem predelu, zaradi česar je koža na teh mestih videti temnejša kot drugje. Med glavni sestavini kreme štejemo aloe vero in karitejevo maslo.

Ker je karitejevo maslo znano po svoji vsebnosti  A, D, E in F vitaminov, mu pripisujejo močno vlaženje in obnavljanje kože ter njeno pomiritev in sproščanje.  Aloe vera vsebuje visoko koncentracijo vitaminov B1, B2, B3 in B6, C, kalcija, magnezija, cinka, aminokislin, bakra in folne kisline, ki lahko zavirajo proces staranja, kožo pa naredijo gladko

Kako deluje?

Zaradi svojih sestavin, ki že od nekdaj slovijo po svojih zmožnostih beljenja, lahko krema poskrbi za poenotenju tena na predelu obraza, vratu in rok in izboljša lesk kože.

Za koga?

Krema je primerna za tiste, ki imajo težave z neenakim tenom kože na predelu rok, vratu ali obraza ter z izsušenostjo kože.

Sestavine

Poleg aloe vere in karitejevega masla, se lahko serum pohvali še z vsebnostjo vode, izopropil palmitata, glicerina, cetearilnega alkohola, arganskega olja, olja iz repičnih semen, mlečne kisline, benzil alkohola, cetearilnega glukozida, Stearil alkohola, dišav, ksantan gumija, titanovega dioksida, natrijevega hidroksida, fitinske kisline, izvlečka praproti, izvlečka navadnega rmana, izvlečka gozdnega slezenovca, izvlečka melise, izvlečka mentola, izvlečka pomladanskega jegliča, izvlečka zdravilnega jetičnika, tokoferola, olja sončničnih semen, GLICERIL kaprilata, cimetove kisline, levulinske kisline, natrijevega LEVULINATa. Paraben.


  • Uporaba
  • Shranjevanje
Kremo vsako jutro in večer nežno vmasirajte na umit obraz in se izogibajte predelu okoli oči. Uporabljajte 6-12 tednov.
Shranjujte izven dosega otrok.
 

Glavne sestavine