Nega telesa /

Deodorant

količina: 50 ml
Deodorant brez aluminija s svežim vonjem vrtnice in aloe vere.

10,40 €

Količina:
 
 

Kaj je?

Deodorant je namenjen negi kože pod pazduho, ki je zaradi uporabe neprimernih sredstev mnogokrat izjemno razdražena, srbeča in neprijetnega vonja. Aloe vera, karitejevo maslo in vrtnice so glavne sestavine deodoranta, ki lahko vašim pazduham nudijo nego po kateri hlepijo.

Aloe vera se lahko pohvali z vsebnostjo vitamina C, kalcija, magnezija, cinka, aminokislin, bakra, folne kisline ter vitaminov B1, B2, B3 in B6, zaradi česar na predel pazduh deluje pomirjevalno in antiseptično, kar pomeni, da lahko tudi preprečuje nastanek bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj. Vrtince poskrbijo za diskreten in nežen vonj, ter za mehkobo in celodnevno svežino, karitejevo maslo pa s svojo vsebnostjo vitaminov A,D, E in F kožo obnavlja in sprošča.

Kako deluje?

Deodorant vsebuje aloe vero, vrtnice in karitejevo maslo, ki skrbijo za nemastno strukturo deodoranta, zaradi česar se ta zelo hitro vpije v kožo. Zaradi svoje izjemne sestave, je deodorant primeren tudi za tiste z bolj občutljivo kožo. Ker ima deodorant obliko roll-ona, ga je enostavno uporabljati, tako da lahko koži pod pazduhami v le enem koraku priskrbite nego, ki jo potrebuje. Deodorant Biokarite ne vsebuje škodljivih aluminijevih soli in dražečega alkohola!

Za koga?

Deodorant z biokaritejem je namenjen vsem (tudi tistim z bolj občutljivo kožo), ki so siti razdražene in pordele kože pod pazduhami in so pripravljeni dati možnost poživljajoči svežini in hkrati tudi nevtralizaciji neprijetnih vonjav. 

Sestavine

Poleg karitejevega masla, aloe vere in vrtnic, deodorant sestavljajo še: voda, izopropil palmitat, kaprični triglicerid, glicerin, GLICERIL stearat citrat, poligliceril-3 kaprilat, poligliceril-3 metilglukozni distearat, parfum, benzil alkohol, undecilenoil glicin, natrijev benzoat, Stearil alkohol, celulozni gumi, ksantan gumi, fitinske kisline, natrijev hidroksid, olje iz semen citrusov, tokoferol, sončnična semena, rožmarin, olje, listi, citral, citronelol, limonen, linalol.


  • Uporaba
  • Shranjevanje
Po umivanju nanesite neposredno pod pazduho.
 

Glavne sestavine