Nega telesa /

Krema za nego rok in nohtov

količina: 75 ml
Za vse, ki želijo negovano kožo in nezlomljive nohte na rokah in nogah.

13,50 €

Količina:
 
 

Kaj je?

Krema je namenjena obnovitvi kože na rokah in nohtih, ki zaradi stalne izsušenosti in zunanjih vplivov rada popoka in izgubi svoj lesk. Slednje hitro privede do dolgotrajne izsušenosti in težav z nohti, luščenja kože in srbečice, zato je potrebno tem predelom posvetiti zadostno nego h kateri pripomoreta karitejevo maslo in aloe vera, ki sta glavni sestavini kreme.

Karitejevo maslo je močan vlažilec, ki pomirja, mehča in sprošča napetost kože, kot vir vitaminov A, D, E, F, pa tudi neguje in obnavlja povrhnjico ter jo pomaga ščititi pred starostjo in suhostjo. Aloe vera je bogata z vitamini B1, B2, B3, B6, C in z magnezijem, cinkom, bakrom, kalcijem, aminokislinami in folno kislino, zato ji pogosto pripisujejo zmožnost hitrejšega obnavljanja kože, ter vpliv na njeno gladkost in lesk.

Kako deluje?

Večja elastičnost in prožnost kože, zaščita pred zunanjimi vplivi, obnova razpokane in izsušene kože, pomiritev razdraženosti in srbečice, večji lesk nohtov ter izboljšano stanje razcepljenih nohtov in obnohtne kožice je le nekaj učinkov, ki so lahko posledica uporabe kreme za roke, ki koži nudi hidratacijo najbolj izpostavljenih plasti povrhnjice.

Za koga?

Krema je primerna za prav vsakega posameznika, ki hrepeni po lepih in negovanih rokah ter močnih nohtih.

Sestavine

Glavni sestavini kreme sta karitejevo maslo in aloe vera, ki pripomoreta k večji vlažnosti kože na predelu rok in nohtov. Poleg že omenjenih dveh sestavin, krema vsebuje še glicerin, izopropil palmitat, olivno olje, mlečno kislino, cetearilni olivat, benzil alkohol, sorbitanov olivat, natrijev hidroksid, ksantan gumi, izvleček alge Chondrus crispus, fitinske kisline, aromo, tokoferol, glukozo, sončnična semena. 


  • Uporaba
  • Shranjevanje
Kremo je potrebno vsaj enkrat na dan nanesti na oprane roke in jo nežno vmasirati v predel dlani in hrbtišča rok, posebno pozornost pa posvetite obnohtni kožici in nohtom.
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.
 

Glavne sestavine