Nega telesa /

Vlažilni gel za prhanje

količina: 240 ml
Izdelek je namenjen vsem, ki želijo negovati svojo kožo in jo ohranjati vitalno in elastično.

10,80 €

Količina:
 
 

Kaj je?

Gel za prhanje je namenjen negi kože na telesu. Glavni sestavini gela sta karitejevo maslo in aloe vera, ki lahko s svojimi sestavinami zadovoljita tudi njegovo potrebo po vlažnosti.

Karitejevo maslo velja zaradi vsebnosti vitaminov A, D, E in F za močnega vlažilca, kožo pa tudi izredno učinkovito obnavlja, pomirja in sprošča. Aloe vera lahko poskrbi za tvorbo kolagena v koži, zaradi česar se koža hitreje obnavlja in celi, kar je posledica vsebnosti vitaminov B1, B2, B3 in B6 ter vitamina C, kalcija, magnezija, cinka, aminokislin, bakra in folne kislin, ki se lahko pohvalijo tudi z zmožnostjo pomiritve in povrnitve leska koži.

Kako deluje?

Vlažilni gel za prhanje biokarite učinkuje tako, da s svojo hidratacijo omogoča večjo nego povrhnjice. Združuje edinstveno kombinacijo sestavin, ki lahko pripomorejo k večji vitalnosti kože in jo ohranjajo mlado. Zaradi omenjenih sestavin lahko preprečuje tudi nastanek strij, povečuje prožnost kože ob izgubi telesne teže, pomirja srbečico in razdraženost ter deluje blažilno na razpokano kožo na različnih delih telesa.

Za koga?

Izdelek je namenjen vsem, ki želijo negovati svojo kožo in jo ohranjati vitalno in elastično.

Sestavine

Poleg karitejevega masla in aloe vere gel sestavljajo še: voda, natrijev lauril sulfat, glicerin, hidrogenirani gliceridi palmovih jedrc, kokamidopropil betain, decil glukozid, olje sončničnih semen, benzil alkohol, hidrogenirani gliceridi palme, ksantan gumi, natrijev benzoat, aroma , citronska kislina, tetranatrijev glutamat diacetat, natrijev hidroksid, limonen, linalol. 
 


  • Uporaba
  • Shranjevanje
Na roko ali gobico si enkrat ali dvakrat brizgnite majhno količino gela in jo nanesite na telo, tako da se gel speni, nato pa nežno sperite.
​Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.
 

Glavne sestavine